Partner

Krajská zdravotní, a. s.

Krajská zdravotní, a.s.

Největší poskytovatel zdravotní péče v Ústeckém kraji hledá nadšené lékaře a lékařky!

Našich sedm nemocnic Ústeckého kraje přináší jedinečnou příležitost pro lékaře, kteří si chtějí vyzkoušet pracovat na různých odděleních. Nabízíme placené stáže, možnost učit se od zkušených kolegů, moderní pracovní prostředí či náborové příspěvky s možností následného kariérního růstu.

Krajská zdravotní, a.s. je největší zdravotnická organizace v Ústeckém kraji, která spravuje sedm nemocnic a zaměstnává zhruba 10 000 lidí. Kromě špičkové péče, kterou poskytujeme, si u nás můžeš užít i krásnou přírodu Ústeckého kraje, která je jako stvořená pro sport a relaxaci.

Čeká tě zajímavá práce s odborníky z různých oborů a přístup k moderním technologiím, které umožňují péči na světové úrovni. Podporujeme tvůj profesní růst prostřednictvím školení a kurzů a nabízíme stabilní zázemí silné organizace. Dbáme na to, aby každý student nebo stážista měl u nás kolegu, který mu bude oporou a pomůže mu se vším, co bude potřebovat.

K tomu skvělé benefity jako penzijní připojištění, nadstandardní zdravotní péči, Multisport kartu a 5 týdnů dovolené. Jsme ideální volbou i pro absolventy, kterým nabízíme podporu od zkušených kolegů a přátelskou atmosféru. Více informací najdeš na našich stránkách www.kzcr.eu. Přidej se k nám a podílej se na péči o zdraví v kraji, kde je i příroda tvým spojencem!

Více informací: www.kzcr.eu

Fotogalerie
Video