Lékař pro pracovnělékařské služby (24 hodin v týdnu s odměnou až 100 000 Kč)

Společnost Medilam ergonomics s.r.o.hledá spolupracující lékaře do ordinací pracovního lékařství. 

!!! Ve dnech 20. a 22.12.2022 nabízíme ZKUŠEBNÍ SMĚNU v Trutnově SE SPECIÁLNÍM FINANČNÍM BONUSEM – 12 000 Kč za směnu !!!

KDE SLUŽBY POSKYTUJEME? 

  • OPAVA (ordinace funguje v centru města pro více klientů),
  • FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM (ordinace přímo v závodě klienta),
  • TRUTNOV (ordinace přímo v závodě klienta – dobrá dojezdová vzdálenost z Prahy).

Rádi přijmeme lékaře na celých 24 hodin týdně, ale přivítáme i zájemce o 1 den v týdnu nebo lékaře na nepravidelné zástupy.

JAKÉ SLUŽBY V ORDINACÍCH POSKYTU

JEME?

Primárně se jedná o posuzování pracovní způsobilosti zaměstnanců k práci (v kategorii první, druhé a třetí – nejčastěji v riziku lokální svalové zátěže). 

Naše ordinace jsou přístrojově vybaveny dle příslušných rizik na pracovištích klientů. Disponujeme moderním přístrojovým vybavením – EMG, spirometr, audiometr, EKG i ergometr, pletysmograf či vany na vodní chladový test.

JAKÝ ÚVAZEK, ODMĚNU A TYP SMLOUVY NABÍZÍME?

U klientů v závodech je ordinace v provozu 24 hodin týdně (pouze denní provoz). Víkendy a svátky neordinujeme. Rádi přijmeme lékaře na celých

 24 hodin týdně, ale přivítáme i zájemce o 1 den v týdnu nebo lékaře na nepravidelné zástupy.

Je možnost spolupracovat na hlavní pracovní poměr (hrubá mzda při plném úvazku vychází na 125 000 Kč, 24 hodin týdně je cca 75 000 Kč) či fakturaci v případě, že podnikáte (cca 100 000 Kč za 24 hodin týdně). U zástupných lékařů lze uzavřít dohodu o pracovní činnosti v hodinové sazbě. Záleží na Vašich preferencích a výši úvazku – další podmínky lze řešit s každým individuálně podle dojezdové vzdálenosti, zkušeností v pracovním lékařství, certifikací atd.

O NÁS

Společnost Medilam ergonomics s.r.o. provozuje tři ordinace pracovního lékařství a dále se zaměřuje na hygienu práce – dohledy na pracovištích a poradenství pro klienty zajišťují naši hygienici (s lékaři pouze konzultujeme, administrací protokolů a další administrativu naši lékaři řešit nemusí). Disponujeme také autorizovanou laboratoří (certifikace pod SZÚ) na měření fyziologických a fyzikálních faktorů. Zaměřujeme se také na ergonomii, prevenci a pořádáme dny zdraví na pra

covišti.

Více informací na www.medilam.cz
Pro více informací kontaktujte Ing. Mgr. Lucii Horákovou na e-mailu horakova@medilam.cz nebo volejte na +420 605 751 439. Reagujeme i přes svátky.