Dobře zavedená ordinace v Zittau nabízí možnost spolupráce lékařce/lékaři, která/ý má atestaci v oboru Interní Medicína.

Výhody: práce 25 hodin týdně, bez služeb, family friendly, absence nadřízeného, vlastní rozhodování o pracovní době a možnost se stát majitelkou / spolumajitelkou.

Máme cca 1600 milých klientů Čechů i Němců, zajetý tým 4 sestřiček – Češek i Němek, které samostatně plní své úkoly s organizováním práce, dovolených, objednávek materiálu, managementem pacientů, hygienou a quality management a vyúčtováním práce.

Náš kvartální obrat je cca 120 000 Euro a cca 22 % zůstává jako již zdaněná odměna pro lékaře. Stačí, aby jste měla/měl základy němčiny, můžete začít u nás pomalu a postupně a učit se jak procesy, tak němčinu a po získání německé aprobace se můžete stát spolumajitelem/spolumajitelkou. Pokud budete bydlet na Liberecku, můžete vydělávat v Eurech a utrácet v korunách.

Alternativně hledáme absolventa LF se základy němčiny, který by se chtěl věnovat oboru „ praktické lékařství“ ale je už znechucen českým vzdělávacím systémem. Nabízíme po aprobaci za 30 hodin mzdu 3000 Euro (po získání dotace i 4000 Euro), školení a kurzy k získání atestace v Německu, 5 týdnů dovolené a po atestaci jako bonus můžete ordinaci převzít jako majitel/spolumajitel.

Do získání aprobace možnost absolvovat u nás placenou stáž (my platíme a vy vyděláváte) a naučit se procesy, nabízíme i pomoc s němčinou s místními skvělými učitelkami.

Kontaktní osoba:

MUDr. Martin Vavruša
tel: +420 725 747 404
email: xyrix@xyrix.cz

Více informací o nás naleznete na www.xyrix.de